21 Haziran 2018 Perşembe

2. ilke: zararlı kimyasalların etkilerini kontrol etme

2. ilke: zararlı kimyasalların etkilerini kontrol etme
Zararlı kimyasalların olumsuz etkileri beslenme yoluyla büyük ölçüde izlenebilir.


Basında kanser neden kimyasallar düzenli raporlar vardır. Akrilamid, suni tatlandırıcılar, nitrosaminess, nitrit, alar, heterokortik aminler ve aflatoksin-deneysel çalışmalar sırasında tüm bu maddeler arasındaki korelasyon ve kanser oluşumu ortaya çıkmıştır.

Bu yaygın kanser nüfuz ve vücudumuzu etkileyen toksik kimyasallar neden olduğuna inanılmaktadır. Örneğin, insanlar genellikle antibiyotik ve hormonların Hayvancılık içinde kullanımı için itirazlarını kanıtlamak için olası sağlık sorunları hakkında endişe ifade. Bu yapay kimyasallar içermiyorsa et yemek daha güvenli olacağını kabul edilir. Ancak, et gerçek tehlike ne olursa olsun tehlikeli kimyasalların varlığı veya yokluğunda, içinde mevcut besin dengesizlik olduğunu. Modern kimyasallar yemeklerimize eklendikten uzun süre önce, insanlar daha fazla hayvan gıda haline geldiğinde kardiyovasküler ve onkoloji hastalıkları yaşamaya başlamak daha muhtemeldir.

Başka bir endişe verici kimyasal kanserojen akrilamid, öncelikle işlenmiş veya patates cipsleri gibi kızartılmış gıdalar bulunur. Eğer biz patates cipsleri bu kimyasal kaldırmak olabilir, bu onları tüketmek için güvenli olacağını kabul edilir, onlar işlenmiş patates dilimleri sağlığını zararlı olmaya devam rağmen, sırılsıklam yağ ve Tuz.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Kanser karşı diyet, diabetes mellitus

Çoğumuz bir günah keçisi lazım gibi görünüyor. Biz bizim favori gıda sadece beslenme kompozisyon nedeniyle zararlı olduğunu duymak istemiyorum.

Bizim çalışma olarak açıklığa kavuşturuldu olduğu gibi, aflatoksin potansiyel yan etkileri-son derece kanserojen olarak kabul edilir bir kimyasal-tam olarak uygun beslenme ile kontrol edilebilir. Hatta aflatoksin büyük dozlarda alma, fareler sağlıklı ve aktif kaldı ve onların beslenme biraz protein olsaydı, kanser geliştirmedi.

Bugün, hatta küçük sonuçlar kanser geldiğinde bir duygu neden olabilir. Yani, Eğer deneysel hayvanlar daha sık bir kimyasal maddenin büyük dozlarda resepsiyonun ardından bir kanser ise, bu maddenin hemen kanser nedenini bildirmek, nsar ve nitrit durumunda olduğu gibi. Bu arada, genlerde olduğu gibi, bu kimyasal kanserojenlerin etkinliği gıda içerdiği besin tarafından kontrol edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder