Hangi mutfak aletleri sağlıklıdır
Elektrikli aletleri reddederek, diğer mutfak gereçleri kullanmaya başlayacaksınız.
Kırmaz veya çatlamak, bambu veya ahşap gibi sağlam bir Doğrama tahtası. Daha büyük bir tahta bulmak kolay sebze kesmek için.
Bıçaklar Belki mutfakta en yararlı araçtır, ya da en azından en sık kullanılan. İyi bir bıçak sadece daha güvenli değil, aynı zamanda eşit keser. Her mutfak üç bıçak olmalıdır: bir aşçı bıçağı 20 – 25 santimetre uzun otlar, sebze ve et Dilimleme için; Sebze Temizleme için bir bıçak, örneğin, bir patates veya elma gelen ince kabuğu kesmek ve onları bir çekirdek kaldırmak için izin, çilek kırmak için, karides Peel için; Ekmek için dişli bir bıçak.
Sebze için grater-parçalama. Büyük bir el Aracı, diskler veya şeritler ile, kabak ve patates gibi sebze, kesmek kolaylaştırır. Güvenlik nedenleriyle, her zaman bir kısıtlayıcı kullanın veya özel koruyucu eldiven giymek.
Ahşap kaşıklar çok sık kullanılan "mavi bölgeler "; Bu ucuz, güzel ve bakteriye dayanıklı araçlar büyük ölçüde pişirme sürecini kolaylaştırır.
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
Dökme demir tava. Uygun bakım ile size tüm yaşam hizmet verecektir; Buna ek olarak, en son teknoloji tarafından yapılan kızartma tava kadar pahalı değildir. Dökme demir gıda dan iyi prokalennojed kova sopa değil, ve yağ minimum miktarda kahverengi et yüksek sıcaklıkta ısıtılabilir. Bir dökme demir tavada pişmiş her çanak, demir küçük bir miktar alır.
Kesici-değirmen. Bu harika araç mükemmel çorba ve soslar için haşlanmış sebze ve meyve öğütü. Bir blender aksine, kesici-Mill Mesh yoluyla, kabuğu ve tohum ayıran, homojen bir mash kaynaklanan ürün iter.
Tolkushka. Mütevazı tolkushka bizim anneler çok sevilen patates püresi yapmak için, şimdi moda dışında. Boşuna! Çok yumuşak bir patates püresi, ve bir blender daha yıkamak için çok daha kolay. İtici de salsa sosu hazırlanması veya haşlanmış veya konserve fasulye patates püresi için kullanılabilir.
Quadripartite grater. Dört tarafı ile bu ucuz aracı bir el tutarak, ikinci ovmak yüzeylerden birinde sebze, büyük parçalar veya ince talaşı getting.
Kurutmacı marul yaprakları için santrifüj. Bu pratik kapasiteli marul ve diğer yaprak yeşillikler yıkanmış yaprakları kuru kolay.
Gıda işlemcisi. Bu konforlu modern cihaz, taze ve lezzetli yemeklerin hazırlanmasında yer doldurulamaz bir şeydir. İçinde genellikle bir masaya akar ya da bir kesme tahtasından bir kanalizasyon kapalı yıkanmış besin suyu zengin aynı zamanda, anında sebze öğütme mümkündür, bir gemi depolanır. Ayrıca, gıda işlemcisi hızlı bir şekilde krep veya bisküvi için homojen bir hamur yoğurma olabilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder