Bizim hücreler bir şey yenilebilir veya yararlı olarak algılamıyor ve filtrelenmiş olması gereken bir uzaylı unsuru olarak tepki, nötralize ve vücudun geri çekildi. Bu da böbrekler ve karaciğerde fazladan bir yük. Eğer aşırı varsa, toksinler yağ hücrelerinde kapalı koymak başlayacak.
Ve bu hücrelerin ölümünden sonra bile, onlar vücudumuzu zehirlemeye devam edecektir.
Eğer yerine diyet kola biz taze hindistancevizi Hindistan cevizi suyu içmek, vücudumuzun, besleyici, inanılmaz derecede yararlı nem ve yararlanmak için bizi kullanır her damla karşılamak olacaktır. Ayrıca, bu da inanılmaz lezzetli.
Tabii ki, hindistancevizi otomatlarda satılan değildir, biz her yerde yanılmak. Her zamanki dükkanda onlar da çok nadirdir. ve amacıyla "Extract " fındık sıvı, biraz çaba gerekir-çok daha kolay bir kavanoz diyet içecek açmak için.
Bu durumda, basit temiz su içmek ve şeker uzak kalmak kalır.
Ekmek-şeker tedarikçisi
Sağlıksız diyetler neden stres bir başka bariz kaynağı tahıl tedavi edilir. Şekerden daha az tehlikeli. Bunlar tahıl, özellikle buğday, kabukları yoksun, ve birlikte ve tüm besin.
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
İle başlamak için, orada ve bu kadar çok değil-bir bütün hardal bile bir organizma için gerekli besin sadece küçük miktarda içerir. Ve bitki kökeni diğer kaynaklardan bolluk elde edilemez içinde hiçbir şey yoktur.
İşlenmemiş formda bile, bazı bütün taneleri Fitik asit veya enzim inhibitörleri gibi tüm hisseden varlıklar içinde sindirim bozuklukları neden olabilir gibi koruyucu maddeler içerir, bize dahil. Eğer tahıl düzgün işlenir bu antinutrienty nötralize edilebilir-onları emmek, çimlenme veya ferment. Bazı üreticilerin bunu, tahıl daha güvenli hale getirmek için çalışıyor.
Sanayî olarak tedavi edilen hububat şeker gibi aynı kötülüğü taşır. Vücudumuz hızla glikoz içine döner-bu yüzden buğday unu yapılmış her şey yüksek glisemik indeksi vardır. Tedavi edilen tahıl, yanı sıra şeker, insülin artmış bir serbest bırakılması neden, hangi onların tüketimi de insülin direnci gelişimi için yol açar, asidoz, pankreas ve metabolik sendrom ile ilgili sorunlar. Gluten proteinleri artmış bağırsak geçirgenliği neden olabilir, gluten ve diğer sindirim bozuklukları.
Hububat tek artı üretim ucuz olmasıdır. Eğer arıtılmış kullanımı ile yapılan gıda arasında seçim yapmak varsa, un tedavi tabi, ve ölüme açlıktan, tabii ki, un seçin. Aksi takdirde un kaçınmak daha iyidir.
Ekmek, makarna, Pizza, kraker ve Flakes gerçekten bu kadar zararlı olabilir mi? Dr David Ludwig, Boston Çocuk Kliniği obezite Önleme Merkezi Direktörü, diyor: "rafine karbonhidrat, temiz tahıl ürünleri de dahil olmak üzere, modern Amerikan tarzı en büyük tehlike vardır Güç kaynağı ".
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder