Bildiğiniz gibi, mavi bölgeler insanların özellikle uzun yaşadıkları dünyada birkaç yer vardır. Onların uzun ömürlü nedenleri okudu sahip, araştırmacılar sonuç her şey beslenme olduğunu geldi.
Ayrıca, gıda alışkanlıkları ve pişirme yöntemleri alırsanız, örneğin, Akdeniz 'de Icarus livers Adası veya Japon Okinawa sakinleri, önemli ölçüde sağlığını artırabilir. Peki kendi mutfağınızda mavi bir bölge nasıl oluşturursunuz?
Nasıl kolay düzgün yemek yapmak için mutfak donatmak için?
Dört basit adımda, kolayca mutfakta mavi bir bölge oluşturabilirsiniz. Öncelikle, her zaman yararlı ürünleri en görünür yerde saklayın. İkincisi, size hızlı bir şekilde "mavi bölgeler " ilkelerine lezzetli yemekler hazırlamak için izin gerekli gereçleri ve çeşitli cihazlar satın. Üçüncü olarak, güvenliği en öncelikli hale getirmek. ve dördüncü, sürekli pişirme sürecinde taşımak için, otomatik cihazlar kullanma alışkanlığı dışarı iş. Dünya mutfaklarının tüm mavi bölgelerinde el cihazları ile donatılmıştır, böylece pişirme fiziksel aktivite ve meditasyon gerektirir.
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
içeriğe
Nasıl kolay düzgün yemek yapmak için mutfak donatmak için?
Ben mutfak alanı organizasyonu ile ilgili en önemli hususlar paylaşmak.
Düzen. Mutfakta mobilya en etkili düzenleme-bir üçgen şeklinde, bir mutfak soba, lavabo ve buzdolabı her köşede. İdeal olarak, levha bir tarafında bir lavabo olmalıdır, ve diğer-bir buzdolabı. Bu düzenleme çalışma alanını optimize eder ve pişirme daha hoş hale getirir.
Şehir daireleri küçük "galleys " türü bazı mutfaklarda bir çalışma üçgeni oluşturulması için yeterli alan yok. Bu durumda, soba, lavabo ve buzdolabı bir satırda, bu sırayla stand gerekir. Çöp kutularını da daha iyi ulaşılabilecek yerleştirilir.
Küçük yeni soğutucu sağlık promosyon mükemmel bir yatırım olabilir. Neden yeni? Evet, çünkü en son modeller meyve, sebze ve diğer ürünleri taze tutmak, etkili bakteri ve gazlar ortadan kaldırmak, ürünlere zarar önlemektedir.
Ve neden daha küçük büyüklük? Evet çünkü daha fazla ürün buzdolabında saklanan, daha fazla yemek. Bu nedenle, küçük bir buzdolabı daha az yemek için bir teşvik haline gelebilir. Ayrıca, daha küçük bir soğutucu daha ev bırakmak için daha büyük olasılıkla yapacak-belki de günlük, onlar ' mavi bölgeler ' gibi-taze gıda için.
Büyük ücretsiz tezgah ile mutfak masası. Hiçbir şey müdahale geniş bir yüzey üzerinde yemek pişirmek için çok daha iyidir. (TV ve mutfakta bilgisayar yer değildir.)
İyi aydınlatma. Pişirme keyfini çıkarmak için, çalışma alanının iyi aydınlatılmış olduğundan emin olun. Çoğu insan sıcak ışık floresan daha keyifli bulabilirsiniz. Overstrained vizyon pişirmek için herhangi bir arzu sizi püskürtmek olabilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder