25 Haziran 2018 Pazartesi

Süpermarkette ne raf ihtiyacım var

Süpermarkette ne raf ihtiyacım var
Müşterilerimize "burada ve şimdi" dışında, gıda tüketiminin tüm yönlerini odaklanmak. Onlar geçmiş hakkında şikayet ve gelecek hakkında endişelenmenize (Ben bu kalori atmak gibi yemek olacak), ama çok nadiren gıda emilimi gerçek deneyim dikkat.
Ve bu yüzden tat hissetmiyorum-perezhevyvajut yok ve gıda zevkle yok.

Hangi ürünleri gerçekten sevdiğini öğrenmek ve yemekten aldığınız zevki geliştirmek için, ürünlerin şehvetli özelliklerini keşfedin. Sizin tat sosochkam düzenleyin ve duyumlar cazibe damak. Yemeye başlamadan önce aşağıdaki seçenekleri değerlendir:

Tat. Hangi duyumları uyarıcı aroma anlamak için ağzına belirli bir ürün koyun. Ne temelde olduğunu anlamak için dilde ürün Ride-tatlı, tuzlu, ekşi veya acı. Bu tadı hoş, nötr ya da belki de saldırgan bile olabilir mi?

Bu deneyin günün farklı zamanlarında ne zaman bu tadı en hoş olduğunu görmek için gerçekleştirin. Bazı kahvaltıda tatlılar için çizilir, onlar waffle veya krep istiyorum. Baharatlı bir şey, salsa yumurtası gibi, sabah da berbat görünebilir. Diğerleri günün ortasına kadar ve tatlı hakkında düşünmek olamaz.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Doku. Dilde omlet gıda ve çiğnemeye başlayan, ürünün farklı dokular hissediyorum. Nasıl daha gevrek hissediyorsun? Razgryzanii 'de çıtır yiyecek çizikler mi yoksa, aksine, hoş mu? Yumuşak ya da kremsi yiyecek tepkiniz nedir? Sana bebek maması hatırlatıyor mu, hoş ya da sinir bozucu? Bazı gıdalar çiğnenmiş olmalıdır, bu diş ve dil zor iş gerektirir. Bunu nasıl algılıyorum? Bazı doku ürünleri günün farklı zamanlarında veya hatta farklı günlerde hoş olabilir.

Koku. Bazen gıda aroması tat veya doku daha yemek arzusu üzerinde daha büyük bir etkiye sahiptir. Ürünlerin farklı tatlar için teşekkür ederiz. Eğer gıda lezzet sizi çekmek değil, o zaman büyük olasılıkla bunu en iyi memnuniyeti almak olmayacaktır. Yemek pişmiş ve hizmet ederken kokusu gibi, büyük olasılıkla memnuniyetini artıracak.

Görüntüle. Yiyecek bir göz atın. Bir bakışta çekiyor mu? Taze görünüyor mu? Renk ilgini çekti mi?

Sıcaklık. Dışarıda ıslak ve soğuk ise çorba buharlama kase günün sadece bir yemek olabilir. Ama serin bir yoğurt genellikle arzu neden olmaz eğer bir şemsiye altında titriyor. Ne yemek sıcaklığı sizin için en uygun olduğunu kendinize sorun. Sıcak ya da ılımlı sıcaklıkla yemek sever misiniz? Eğer buz bir sürü ya da daha iyi sadece biraz ferahlatıcı içecekler sever misiniz? Yoksa her şey için oda sıcaklığı var mı?

hacim veya dolum kapasitesi. Bazı ürünler hafif ve havadar, diğerleri ağır ve dolgu vardır. Diğer günlerde size hafif bir salata istiyorum diğer zamanlarda ise, mide dolduracak makarna bir slayt ile bir plaka ile sadece memnun olabilir. Bir şey dil ve ağız büyük olsa bile, ama daha sonra hasta veya karın içinde ağırlık hissediyorum, memnuniyeti önemli ölçüde azalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder