Ortalama Amerikan yemek yaklaşık 905 kilogram her yıl yiyor. Karar bir şey yemek bizim hayatımızda en çok ulaşan karar olabilir, sadece sağlık için değil, aynı zamanda küresel ekonomi ve çevre açısından sonuçlarını verilen. Ne Besiciler tavsiyelerde?
Ne hasta almak için yemek? Beslenme bilimi kaos mı?
Internet daha fazla içerik gerektirir gibi, beslenme makaleler yüzlerce günlük yayınlandı. Yayımları sayısı büyüdükçe, daha zor tarih boggling olmadan durmak olur. Bu, son çalışmanın önemini abartmak, aşırı önemini öğrenmek için bir ivme kazandırır. Her tür sorumsuz makalenin, artı moda bir haraç gizli etkisi, nüfusun sağlığı için ciddi bir tehdittir.
içeriğe
Ne hasta almak için yemek? Beslenme bilimi kaos mı?
Bu sorun, 2015 bir sıcak Kasım hafta sonu Boston getirdi. Ben, David Slang, Yale Üniversitesi önleme Araştırma Merkezi Direktörü ve Walter uillettom, sağlık Koleji 'nde beslenme Fakültesi Dekanı tarafından düzenlenen iyi bilinen beslenme bilim adamlarının bir toplantıya davet edildi Harvard.
Kırmızı dantel rozetleri, boyun üzerinde handcuffeded mütevazı kostümleri çoğunlukla yaşlı beyaz erkekler, pestrili Catering alanında saygın uzmanlar isimleri. Bu insanların amacı, beslenme bilimi kaos olduğunu fikir yeniden düşünmek ve insan yararına olacak gıda ve sağlık iyi bilinen ilkeleri etrafında birleştirmek için.
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
Toplantı Colin Campbell, kitabın yazarı katıldı "Çince çalışma " (Çin çalışma), en modern Vegan hareketlerinin temelini. Campbell bir süt çiftliği içinde büyüdü ve 1958 yılında süt superfood kabul neden olduğunu öğrenmek için beslenme derecesi almak için gitti. Bugün ubelennyj saçlı onur profesörü Cornell Üniversitesi, süt bir karsinojen olduğuna inanıyor, ve, süt faydaları hakkında sayısız bestseller rağmen, sürekli bu konuda beni tuttu.
Uzmanlar arasında da Stanley Boyd Eaton (Stanley Boyd Eaton), emekli bir tıbbi antropolog ve Emory Üniversitesi radyoloğu, modern paleodiety kurucularından biriydi ve Tom Kelly-Sürdürülebilir Kalkınma Enstitüsü Direktörü New Hampshire Üniversitesi sürdürülebilirlik Enstitüsü 'nde (Hampshire).
Gıda Birliği Merkezi 'nin Direktörü Anthony trihopulu, Atina 'dan gelen toplantıya geldi. Onun sayesinde, Akdeniz diyet sağlıklı yeme bir model olarak dünya çapında tanıma aldı. (o, sağlıklı bir yaşam tarzı dedi.)
Tufts Üniversitesinde (Tufts Üniversitesi Friedman okul beslenme bilimi ve Politikası) ve Glisemik Endeksi 'nin mucit olan Dariusz Mozaffarian, Friedman bilim ve beslenme politikası Fakültesi Dekanı, David Jenkins de mevcut.
Katılımcıların her biri, onun görüşüne göre, sağlık için en yararlı beslenme yolu tavsiye, bir ders verdi. Uzun ve yoğun bir günden sonra akşamları katılımcılar büyük bir masada "genel ilkeler " formüle etmek için oturdu.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder